Artikkeldetaljer

Vil du være med?


Vi trenger flere hender, føtter, øyne og ører i vårt barne- og ungdomsarbeid. 

Har du ledig tid og brenner for barn og unge, så er jeg sikker på at du har noe å gi i vårt arbeid. 

Vi trenger voksne som kan være med som ledere i Tweensklubben vår. Denne har vi i misjonskirka på Andslimoen, og driver sammen med dem. Klubben er for mellomtrinnet, altså 5. - 7. klassinger. Vi har også noen  juniorledere ( fra 8. klasse og opp) som er med. TK Målselv møtes annenhver fredag fra 18.30 - 20.30/ 21.00. Vi er mange voksne som driver sammen, slik at vi har ansvaret to/tre fredager hver i halvåret. Oppgaven er å være tilstede for ungene, være med å spille spill, bordtennis, lage mat, snakke med dem, ha en aktivitet. Vi avslutter alltid med TimeOut, der vi synger litt sammen og har en liten andakt / bibelhistorie. Denne tar den av de voksne som er komfortabel med å gjøre det seg av. 

 

 

Vi trenger noen som har lyst til å drive søndagsskole / hverdagsskole i menighetene i Målselv eller i Øverbygd. Søndagsskolen er for barn fra 2 år og oppover. Alt materiell som brukes til en samling er ferdig laget av søndagsskolen Norge, slik at du alltid har ferdig opplegg til alle samlingene. Det er enkelt og forberede seg og gjennomføre, og det betyr så mye for barna at du er der!  Kjenner du at det brenner litt i søndagsskolehjertet ditt, er du kanskje den som er kalt til denne tjenesten. 

 

 

Er du glad i sang og musikk, ønsker vi oss mennesker som har lyst til å være med å løfte dette i menigheten. Det kan være deltakelse i Kirkens Ungdomsband, kor for barn eller unge, forsangere i gudstjenesten el.l. 

 

 

Hvert år arrangerer vi Tårnagentdag for 4. klassingene og LYS VÅKEN - helg for 6.- 7.klassen. Tårnagentene arrangeres i febr/ mars i Øverbygd kirke, og Lys våken i desember i Målselv kirke.

 

Også her er det fint å få med ekstra hender til matlaging, aktiviteter, til å se barna, til å snakke med dem og være en trygg voksen. 

 

 

Trives du best med ungdommene over 15 år, kan du få være med i vårt TEAM. Her driver vi ledertrening og trosopplæring videre etter konfirmasjonstiden. Vi trenger noen som har lyst til å gi noen timer i måneden til å møte ungdommene, være med på aktiviteter sammen, eller bare lage litt mat til en samling. 

 

Dersom du kjenner at du har lyst til å være med å gi av din tid og bidra, kan du ta kontakt med kateket Anne Marit på telefon 469 16 007, eller mail: kateketen@malselv.kirken.no. 

Tilbake